Adult

Buku merah ibu mengandung - Warna Stiker di Buku Pink Mama



Aznial Rahmat Director KASIH Group 012 312 9264 aznial gmail.





Dan kesemua faktor risiko ini ditulis dengan pen merah.


1 Rekod Kesihatan Ibu @ Buku MerahSumijelly Weblog




Tenusu adalah sumber kalsium makanan terbaik dan menyediakan banyak fosforus, vitamin B, magnesium, dan zink.

Ke semua tentang tubuh badan diperiksa untuk mencatit data awal kehamilan.



Penulisan saya kini memberi tumpuan sepenuhnya 100% di MyRujukan.












Description: Especially, yang mengandung kali pertama.

Sexy:
Funny:
Views: 3816 Date: 22.04.2022 Favorited: 15 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Ketika membuat buku pink, terdapat beberapa prosedur umum yang akan dilakukan terhadap ibu hamil.
Tetapi untuk kanak-kanak dan warga tua, susu rendah lemak adalah lebih baik kerana terlalu banyak lemak dalam diet anda boleh menyebabkan berat badan berlebihan.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +231reps
    Apabila seseorang wanita itu mengandung, tindakkan pertama yang perlu dilakukan adalah menghadiri mana mana Klinik Kesihatan Ibu & Anak untuk membuat pendaftaran dan mendapatkan β€œBuku Merah/Buku Pink”. Ini adalah sangat penting bagi mencatatkan dan merekodkan perkembangan kesihatan ibu mengandung dan juga bayi di dalam kandungan.
    By: bluemayskye|||https://www.facebook.com/bluemayskye|||https://twitter.com/nyinla2121/status/956709501750702080|||https://www.reddit.com/user/bluemayskye/
    +186reps
    Info Buku Merah - Untuk Ibu Mengandung Info Buku Merah - Untuk Ibu Mengandung April 16, 2012 Tadi ibu pergi buat ultra-sound kat kklinik Air Jernih. Tiba2 timbullah idea nak bagi info pasal benda2 yang tertulis dalam buku merah tu. 1. LK/LR - Lawatan Rumah/Lawatan Klinik 2. Alb - Albumin (biasanya NIL).
    By: alllllllison|||https://www.facebook.com/nexttopbestfriend/|||https://twitter.com/alllllllison|||https://www.reddit.com/user/alllllllison
    +371reps
    Ini kerana ditempatnya sedikit berbeza kerana jururawat meminta tunggu 7 ke 8 minggu untuk membolehkan buku kehamilan dibuka. Manakala Ezzany Najiruddin pula berkata, sembilan minggu kehamilan ibu sudah boleh membuat buku merah dan memberi peringatan supaya tidak lambat kerana pihak klinik akan caj late booking.
    By: CookieHair|||https://www.facebook.com/Cookie-Hair-813059598788105/|||https://twitter.com/CookieHair|||http://orteil.dashnet.org/cookieclicker/
    +259reps
    Proses Pendaftaran Buku Ibu Mengandung Korang sampai je klinik tu, terus je ke bahagian Ibu dan Anak, jumpa nurse yang bertugas di kaunter tu Normal la keadaan ketika itu, ramai ibu2 yg mengandung dan tangisan anak2 kecil hehehe Aku pun menemani isteri aku ke kaunter tu, terus bagitau
    By: deanosauruz|||https://www.facebook.com/deanosauruzrex/photos/a.867706066622111.1073741828.827479467311438/1476870912372287/|||https://twitter.com/DeanoSauruz/|||https://www.youtube.com/user/DeanoSauruzRex
    +99reps
    Kandungan Penting Buku Pink. Setiap kali apabila sesorang ibu membuat pemeriksaan, doktor akan lihat status darah merah si ibu dan direkodkan di dalam buku pink. Darah merah ini merupakan satu hal yang amat penting untuk doktor lihat bagi memastikan kesihatan ibu dan kandungannya. Selain daripada itu, di dalam buku pink juga kita boleh lihat.
    By: darn_Raccoon|||https://www.facebook.com/photographybymandyrae|||https://twitter.com/GoshDarnRaccoon|||https://www.youtube.com/watch?v=e1uYmMr7S00
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA