Adult

Popia nestum horlick - Resepi Popia Nestum Paling Simple & Sedap. Rangup Elok Je!





Goreng sampai agak garing.

Telur - 2biji Ada orang guna putih dia je, aku belasah je guna semua 6.





Jangan leka ye, kulit ni nipis dan cepat garing.



Jadi ada few gambar bukan gambar aku, aku google aje.






Resepi Popia Nestum Sedap



Hanna Popia Homemade: Popia Nestum Horlick


Kalau bahan kisar lebih, jangan buang ye.

Resipi Popia Nestum + Horlicks Bahan-bahan: 1-Kisar nestum, horlicks dan gula sehingga halus.



Bila semua dah digoreng, masukkan popia kedalam bekas yang berisi nestum, horlick dan gula halus yang telah diblender sebelum ini.





Senang sangat sampai rasa nak nangis je bila ada yang suruh share resipi! Satu, secara menegak, satu lagi, serong bentuk diamond.

Weh, seriously la korang aku rasa segan je nak share resipi picisan nie.



Jika kering, susah untuk digulung kerana ia mudah pecah.


Resepi Popia Nestum Mudah



Description: Telur - 2biji Ada orang guna putih dia je, aku belasah je guna semua 6.

Sexy:
Funny:
Views: 7413 Date: 26.11.2022 Favorited: 168 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +275reps
    Popia Nestum Horlick. Bahan-bahan : 1 paket besar kulit popia *1 bungkus kecil horlick original (200g) *1/2 cawan gula biasa atau gula kaster *1 cawan nestum original atau honey Minyak masak untuk menggoreng. Cara-cara : Leraikan kulit popia satu persatu Gulungkan dan lekatkan hujungnya dengan paste tepung Setelah semua selesai digulung.
    By: David_W_|||https://www.facebook.com/david.w.hunt.16|||https://twitter.com/Trueeclas|||https://davidsw.com/
    +13reps
    musim raya ni.tak tahu nak buat kuih atau biskut ape.jom kita buat popia nestum horlick.bahan² pun senang je._____resepi d .
    By: cesarmac|||https://www.facebook.com/cesar.mac.39545|||https://twitter.com/cesarmac_|||https://www.reddit.com/user/cesarmac
    +130reps
    Resipi Popia Nestum + Horlicks. 1 ½ sudu besar Horlicks Original/ susu tepung} dikisar halus. 1-Kisar nestum, horlicks dan gula sehingga halus. Boleh juga gantikan horlicks dengan susu tepung. Kadang pernah je tak perasan masa nak buat Horlicks habis, jadi guna je susu tepung anak.
    By: emotionalvoid_|||https://www.facebook.com/emtnl/posts/|||https://twitter.com/heleennl|||https://www.youtube.com/watch?v=BuXt6wkRLxs
    +183reps
    Gunting gulungan kulit popia secara menyerong dalam jarak 1.5cm. Goreng sehingga kekuningan. Taburkan dengan nestum, gula dan horlicks. Gaul sebati dan letakkan di dalam bekas kedap udara. Tips: Semasa proses menggulung dan menggunting kulit popia, anda haruslah sentiasa tutup kulit popia dengan kain supaya kulitnya tidak kering dan keras.
    By: Aceyxo|||https://www.facebook.com/TuNhaMay/photos/ms.c.eJxFkUkOAzAIA39UsYXl~;x~_rihvnOhqCcTS6zb0r8qikfRRgZMEZgqOuVaZ~;EAIjrhFqa0hwpGo6vA8NX5AcEYxo0Dgw6r5RtYbPAz8j5BDM5ih5BoBxC0A8MEjKLaO4tq9huzb7JY0NVs9oGASO414fjluiOLIV5rBCRUHJgixhCI2GwYIctyg~;qhM~;519wkl0h.bps.a.1488233724651077/1488233904651059/|||https://twitter.com/khaleesi_aceyxo|||https://www.youtube.com/watch?v=aceYxo1tEX8
    +367reps
    Popia Nestum Horlick. Bahan-bahan : 1 paket besar kulit popia *1 bungkus kecil horlick original (200g) *1/2 cawan gula biasa atau gula kaster *1 cawan nestum original atau honey Minyak masak untuk menggoreng. Cara-cara : Leraikan kulit popia satu persatu Gulungkan dan lekatkan hujungnya dengan paste tepung Setelah semua selesai digulung.
    By: BlaccMike|||https://www.facebook.com/lucille.blaccmike/photos|||https://twitter.com/blaccmike82|||https://www.youtube.com/watch?v=ONowyEM-0Yg
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA