Adult

Resepi puding karamel azie kitchen - Puding Karamel Yang Sangat Sedap









Kalau di bulan Ramadhan, saya sempat menyediakannya selepas balik dari pejabat untuk dimakan selepas berbuka puasa.





Resepi ini telah dikongsikan oleh Puan Nur Azie Charming.







Inilah rupa untuk resepi puding karamel tanpa susu cair yang mudah dan cepat untuk dibuat.


Puding Karamel Sedap dan Simple


Haaa sangat cepat kan? Bahan untuk membuat Puding.












Description: Telur dibuang mata dan dipukul tetapi jangan sampai berbuih.

Sexy:
Funny:
Views: 8714 Date: 29.11.2022 Favorited: 1 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +65reps
    Resepi ini mudah disediakan dan menjadi kegemaran kami sekeluarga. Sekembali dari pejabat, saya masih sempat menyediakan untuk juadah pencuci mulut dimakan selepas berbuka puasa. Adunan ni, boleh menghasilkan 12 biji karamel jika menggunakan acuan pyrex atau guna satu dulang besar dan dipotong potong semasa hendak dimakan.
    By: deppelin|||https://www.facebook.com/davey.deppelin.1|||https://twitter.com/GrafDeppelin|||https://www.youtube.com/watch?v=AfJhfvySZdc
    +118reps
    Saya memang suka sangat dengan rasa Puding Karamel ini yang mempunyai rasa lemak lemak manis dan air gulanya pula pahit pahit manis yang sangat berbeza dengan rasa Puding Karamel saya sebelum ini. Memang mudah sangat membuatnya. Tak perlu nak melihat resepi pun sebab mudah mengingatinya. Kalau dibeli, tentu harga yang dibayar boleh tahan juga.
    By: DaringM|||https://www.facebook.com/Daringm-663229620720626/|||https://twitter.com/daringm|||https://www.youtube.com/watch?v=DaXwnTk0hUE
    +193reps
    Boleh klik di SINI untuk resepi pertama Puding Karamel saya. Lagi pulak, menyediakan puding karamel ini sangat mudah dan cepat. Kalau dibeli boleh tahan juga harganya. Dulu dulu, kalau bulan Ramadhan, balik kerja pun masih sempat menyediakannya. Balik solat terawih dah boleh makan. Serious sangat sedap puding karamel saya hari ini.
    By: Addicted-sk|||https://www.facebook.com/sk.jubayerahmed.756|||https://twitter.com/Shardulkavar80K|||https://www.youtube.com/watch?v=P_PgHQjllQc
    +286reps
    18. Jun 30, 2017. #1. . Terlebih dahulu, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat semua follower blog Azie Kitchen. Taqabbalallahu Minna Wa Minkum. Semoga Allah menerima puasa kita dan menjadikan kita kembali dalam keadaan suci dan termasuk orang orang yang mendapat kemenangan. Aameen.
    By: ComoEstasBitches|||https://www.facebook.com/AngelinaCastroLive/posts|||https://twitter.com/claudio_schmid/status/1012728219953434624|||https://www.reddit.com/user/ComoEstasBitches
    +341reps
    18. Jun 30, 2017. #1. . Terlebih dahulu, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat semua follower blog Azie Kitchen. Taqabbalallahu Minna Wa Minkum. Semoga Allah menerima puasa kita dan menjadikan kita kembali dalam keadaan suci dan termasuk orang orang yang mendapat kemenangan. Aameen.
    By: GeckoAttack|||https://www.facebook.com/GeckoAttack/|||https://twitter.com/GeckoAttack|||https://www.gecko-attack.de/wissenswertes/ernΓ€hrung/
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA