Adult

Kesan makan ais batu - Kesan Kepada Mereka Yang suka minum Ais ~ Halimislam Online



Saya ada try google pasal tabiat makan ais ni.





Kalau satu hari 2,3 ketul okay lah kot.



Ini saya pun tahu.




Dunia Martina: Keburukan makan ais batu




InsyaAllah saya akan menghubungi anda kembali secepat mungkin.













Namun ketika ini semakin ramai wanita berdepan dengan masalah ketumbuhan yang melibatkan ovari.





Firstly nak tanya, adakah anda penggemar????????? Kiub ais sejuk boleh melembapkan mulut dan bibir kering selain menghilangkan rasa dahaga.


Description: Macam pagi tadi, baru lari satu padang, semput dia macam lagi 7 round.

Sexy:
Funny:
Views: 2623 Date: 28.05.2022 Favorited: 175 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +361reps
    1. Badan mudah letih. 2. Kalau imun tidak kuat, mudah demam. 3. Menyebabkan tulang rapuh. 4. Menyebabkan susunan gigi berselerak - sebab gusi masih lembut 5. Menyebabkan gangguan pada pencernaan lemak. Kebaikan ais pula : 1. Dapat merencat pertambahan suhu badan 2. Baik untuk pesakit insomnia.
    By: freecris|||https://en-gb.facebook.com/public/Free-Cris|||https://twitter.com/freecris|||https://www.youtube.com/watch?v=VSnwxW2Ce9I
    +45reps
    Dari segi perubatan, tabiat mengunyah ais batu ini dikenali sebagai pagofagia (pagophagia). Kesan ibu hamil mengunyah ais Pagofagia pada ibu mengandung boleh mewujudkan kecenderungan untuk menggigit dan menghisap ais tanpa rasa bersalah. Terdapat beberapa implikasi yang mendasari keadaan ini, iaitu: #1. Gangguan memakan sesuatu yang tiada nutrisi
    By: fox_eyed_man|||https://www.facebook.com/The-Fox-Eyed-Man-967790106599606/|||https://twitter.com/TheFoxEyedMan|||https://www.youtube.com/channel/UCVcPFxQhE8Y4Mr1S5NjdWZA
    +296reps
    Kesan buruk air batu / ais ini kepada badan kita amat memudaratkan sebenarnya, terutama sekali selepas kita makan. Air batu yang sejuk tersebut secara tak langsung akan membekukan makanan berminyak di dalam perut kita sekaligus melambatkan proses penghadaman. Apa jadi kalau makanan dibekukan di dalam perut?
    By: appleman94|||https://www.facebook.com/Mrappleman94/|||https://twitter.com/mr_appleman94/status/1021472746121965568|||https://www.reddit.com/user/appleman94
    +263reps
    Terdapat sekurang-kurangnya 4 kesan sampingan akibat ketagihan ais ini: 1. Mengunyah dan menghisap ais secara berpanjangan boleh memberi tekanan kepada gigi dan gusi anda. Ia boleh menipiskan lapisan enamel dan juga menyebabkan gigi berlubang dan pecah. Anda boleh mengalami kerosakan gigi.
    By: Eliza_Alexia|||https://www.facebook.com/public/Alexia-Eliza|||https://twitter.com/alexia_eliza|||https://www.mumsnet.com/Talk/baby_names/1306599-Eliza-or-Alexia
    +384reps
    Wahai Tuhanku, lapangkanlah bagiku dadaku; dan mudahkanlah bagiku tugasku; dan lepaskanlah simpulan dari lidahku, dan kurniakanlah aku ilham dari sisi-Mu agar apa yang ku kongsikan di sini terletak dalam redha-Mu; dan peliharalah penulisan ini, serta si penulisnya, juga pembacanya agar kami sentiasa taat pada perintahMu dan tidak gentar dalam menegakkan agama-Mu.
    By: Eli_Renfro|||https://www.facebook.com/yondermountain/videos/218598022726627/|||https://twitter.com/eli_renfroe|||https://www.youtube.com/watch?v=poc4bp1GmOs
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA