Adult

Mykori sri petaling - Dessert sedap di Mykori Sri Gombak





MacBrenner ni kedai coklat dan dessert yang terkenal.

Banyak pencuci mulut tidak dijual sama ada tidak tersedia atau tidak ada lagi ramuan.



Basically sama je menu dia di mana-mana outlet MyKori seluruh Malaysia pun.







Pencuci mulut yang sangat mahal.



Akankah saya Mengesyorkan kepada sesiapa? Saya tidak pernah merasakan salji es seperti itu sebelumnya.




Mykori Dessert Cafe


Rupanya dah lama kedai ni ada tau, baru je Intan tahu.

Tersembunyi di antara kedai pencuci mulut yang lain adalah Cafe Dessert ini terletak di tingkat pertama.



Intan tak lepaskan peluang untuk merasai kesedapan dessert yang terdapat di.




Description: Anda perlu membuat pesanan dan mengumpulkan di kaunter.

Sexy:
Funny:
Views: 1350 Date: 01.02.2023 Favorited: 172 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +182reps
    Hello, welcome to Mykori Dessert Cafe. We serve awesome Japanese desserts and snacks. We are open . 7, Jalan Radin Bagus 5, Sri Petaling, 57000 Kuala .
    By: BlueAmbrosia|||https://www.facebook.com/people/Angelica-Blueambrosia/100005538379306|||https://twitter.com/blueambrosia|||https://www.blueambrosiaphoto.com/
    +204reps
    Mykori Dessert Cafe - Sri Petaling 7-1, Jln Radin Bagus 5, Sri Petaling, 57000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia Penampilan Gambar Komen Maklumat Jam bekerja Perkhidmatan Organisasi yang serupa Penampilan Lawati laman web Gambar Komen Ah Ulasan โ„–1
    By: AltaBurgersia|||https://www.facebook.com/altaburgersia/photos/a.302013873323364/530694897121926/|||https://twitter.com/BurgerLovers|||https://www.instagram.com/altaburgersia/
    +187reps
    9198-11, Jalan TPP 1/36 Puchong, Selangor 47100, MY Get directions Employees at Mykori Holdings Sdn Bhd Jason Ong Chief Executive Officer at Mykori Holdings Sdn Bhd Vince Cham Cadet Pilot at .
    By: BOOTYJAZZ|||https://www.facebook.com/All-Night-Yard-Sale-102496849788580/|||https://twitter.com/WhobigBootyjazz|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLPT1dWuVZrvkLYlsctB1tw6uybyrlKQaq
    +181reps
    Musim-musim panas ni, memang best bila kita dapat makan dessert sejuk-sejuk kan! Intan tak lepaskan peluang untuk merasai kesedapan dessert yang terdapat di MyKori Sri Gombak. Rupanya dah lama kedai MyKori Sri Gombak ni ada tau, baru je Intan tahu. Pelbagai dessert yang best-best ada di MyKori Sri Gombak ni. DI MyKori ni, sampai-sampai, korang kena terus ke kaunter dan buat pesanan dan bayaran.
    By: Dragonzer|||https://www.facebook.com/DragonzerYT/|||https://twitter.com/DRAGONZERWOLF|||https://www.youtube.com/channel/UCXhbqV7szBLvtXoNhYeGoag
    +11reps
    Mykori Ramadan Buffet Promotion from 1 January 0001 until 31 December 9999. Mykori Ramadan Buffet. Lagi beberapa hari sahaja untuk umat Islam menyambut bulan Ramadan. Admin nak inform Mykori Dessert Cafe akan mengadakan Ramadan Buffet sepanjang bulan puasa kali ini. Hubungi Mykori di (018-281 4508) sekarang untuk slot tempohan Ramadan Buffet 2022.
    By: aquintana|||https://www.facebook.com/AQuintana-Nail-Tech-1801800179855022/|||https://twitter.com/J_AQuintana|||https://euw.op.gg/summoner/userName=Aquintana
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA