Adult

Resepi cekodok kentang - Resepi Kentang Wedges Azie Kitchen






CUCUR KENTANG BERDAGING.


Saya akui memang anak bapak.

Adunan tepung goreng harus yang tepat rasionya untuk menghasilkan cempedak goreng rangup yang garing, lazat dan tidak membosankan untuk dimakan.




Resepi Cekodok Kentang Yang Rangup ~ YOU DON'T NEED A SILVER FORK TO EAT GOOD FOOD



CUCUR KENTANG BERDAGING.


Masakkan hingga sebati dan sedikit pekat.


Resepi Cekodok Kentang Yang Rangup ~ YOU DON'T NEED A SILVER FORK TO EAT GOOD FOOD


Boleh guna tangan sudu.

Resepi daripada di laman Facebook.

Masukkan sedikit garam dalam air mendidih.







Masukkan santan, sedikit garam dan sedikit air hingga tenggelam labu.





Biar ada rasa lemak-lemak manis.


Resepi Cekodok Lembut, Sedap dan Mudah Dibuat. Cubalah!


Sangat mudah untuk dibuat dan kanak-kanak pasti suka.


Description: Saya minta maaf sekiranya tulisan saya tidak diluluskan.

Sexy:
Funny:
Views: 6943 Date: 02.06.2022 Favorited: 18 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +201reps
    Cara membuatnya 1.Lobak merah,ubi kentang,bawang besar dan daun sup tu potong kecil.Lebih kurang potongdadu gitu.Campur kesemua bahan ini di dalam satu bekas. 2.Tepung gandum,sedikit garam,gula,serbuk lada hitam.Gaul gitu gitu je.
    By: Chrislawrance|||https://www.facebook.com/chrislawrance|||https://twitter.com/chrislawrance|||https://www.reddit.com/user/Chrislawrance
    +81reps
    Cekodok jejari kentang bikin laki sayang. Crunchy diluar, lembut di dalam. Siapa yang takde idea bole la cuba. Guna bahan-bahan simple kat rumah je. Asyik lapar je kan. Try la, Insyaallah dijamin sedap. Bahan-bahan: 3 biji kentang Bawang merah Cili padi Tepung gandum Sedikit garam Sebiji telur Minyak Bahan utama kentang cukup la 3 biji.
    By: diemti|||https://www.facebook.com/DiemtiShoes/|||https://twitter.com/clovediemti|||https://www.youtube.com/watch?v=6Vk9vb6L4i0
    +300reps
    Cekodok Kentang Selamat pagi dan salam ceria selalu. Menu pagi ni simple2 sahaja cekodok kentang yang gebu2.Ikutkan hati mahu saja buat yang macam2,sebab tekak ni pun macam2 yang dimahunya,tapi memang tak sempat sebab selalu terkejar2 si kecik balik2 tersedar
    By: dretsaB|||https://www.facebook.com/Chrispy.DretSab|||https://twitter.com/Chrispy_Dretsab|||https://www.youtube.com/watch?v=HOn1dhjaQsU
    +339reps
    1. Campurkan semua bahan ke dalam bekas dan adun hingga sebati hingga mendapat tekstur seperti dalam gambar. IKLAN 2. Resipi ini tidak menggunakan banyak air dan tepung. Tepungnya hanya cukup setakat untuk menyaluti kentang. 3. Sudukan adunan dan goreng hingga keperangan. IKLAN 4. Angkat, toskan minyak dan bolehlah dinikmati bersama sos kegemaran.
    By: absolutely_motivated|||https://www.facebook.com/abbiemotivates/|||https://twitter.com/ABsolutelyMoti1|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLY2nPAPQS3CebRqlOKDNKN_Tu8Ir_C5q3
    +302reps
    mnarik resepi sng plak tu blh cuba :) October 27, 2013. x pernah lagi rasa cekodok kentang October 29, 2013 The Blog Owner. Generasi kelahiran 1990, ex bride.
    By: DhomDhom|||https://www.facebook.com/Dhomdhom-663578270444814/|||https://twitter.com/dhomdhom9|||https://www.youtube.com/channel/UC7jbTJ5cJUsOW3yRKQ0wTQg
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA