Adult

Fara salleh ig - Warga Twitter Dedah Fara Salleh Pernah Ugvt Nak Terjun Bangunan?





Sementara itu ditanya sama ada dia masih menjalinkan hubungan dengan Shuk seperti yang didakwa, dia mengakui segalanya sudah berakhir.









Diam demi menjaga aib suami.



So aku pun ok ajee…Bak kata orang rezeki gais…hahaha! Kecik menerusi laman sosial Twitternya mendakwa, Fara Salleh merupakan bekas teman wanitanya dan pernah tinggal sebumbung.



Selalu dim4ki oleh skandal Shuk Dalam satu lagi perkongsian berbeza, Seraa turut mendedahkan yang dia selalu dim4ki dan dihina oleh wanita tersebut.



Kejadian tersebut dikatakan berlaku pada bulan April baru-baru ini.





Tak nak mengaku suami dah meng4ndungkan perempuan lain? Jelas Kecik, ini adalah pengajaran kepada semua orang supaya tidak hanyut sehingga mel4nggar ajaran agama Islam.

Selamat bernikah dengan jejaka pilihan , Mohammad Shukri bin Mohamed Sahar atau lebih dikenali sebagai Shuk ialah seorang pelawak, pengacara TV dan pelakon lelaki yang berasal dari Pulau Pinang, Malaysia pada 20 Disember 2015.



Terdahulu, beberapa pengguna laman sosial Twitter tampil membuat d4kwaan Shuk Sahar bermain kayu tiga.




Description: Menurut Kecik lagi Fara Salleh lah yang menyebabkan dia disumb4t ke dalam lok4p atas tudvhan memukvl dan sebelum itu wanita tersebut bertindak menabur fitn4h tentang dirinya kepada anggota Hyperact.

Sexy:
Funny:
Views: 3826 Date: 29.01.2023 Favorited: 88 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

Latest Comments

    +200reps
    Farah Salleh Official. 🕙 Opening hours: By Appointment. 📫 Lot 3213 Jln Penchala Indah, Bukit Lanjan 60000 K.L. 📧 farahsalleh.atelier@gmail.com www.farahsalleh.com. Posts Tagged.
    By: chief_check_a_hoe|||https://www.facebook.com/ChiefCheckahoe/|||https://twitter.com/chief_checkAhoe|||https://www.reddit.com/user/chief_check_a_hoe
    +124reps
    Salah satu daripadanya mendedahkan beberapa bukti mengenai sikap sebenar wanita tersebut. Manakala gambar-gambar di IG asal Fara Salleh juga sudah dipadam.Terdahulu, pelawak dan penyampai radio Shuk Sahar didakwa mempunyai hubungan sulit bersama seorang wanita sehingga ‘kekasihnya’ itu menggugurkan kandungan.Bagaimanapun selepas beberapa.
    By: DadJokesFTW|||https://www.facebook.com/AngelsShareBarrelHouse/videos/310087166452375/|||https://twitter.com/Kat_McNamara/status/775050601738764288|||https://www.reddit.com/user/DadJokesFTW
    +378reps
    Fara akui hubungannya dengan Shuk sudah berakhir. Dia temui selepas membuat laporan di Balai Polis Mutiara Damansara di Petaling Jaya selepas 'diserang' isteri Shuk dalam kejadian awal pagi Sabtu di kediamannya. Menurut Fara kira-kira pukul 2 pagi Sabtu lalu, Rossalennah hadir ke rumahnya dan mendakwa dia menyembunyikan Shuk di dalam rumah.
    By: DoingitFortheMusic|||https://www.facebook.com/indigochildmelodies/|||https://twitter.com/MichaelJamz_93|||https://www.reddit.com/r/gameofthrones/comments/2gbfnm/no_spoilers_sweet_throne_in_the_computer_lab/
    +139reps
    Selain itu Fara turut memuat naik beberapa hantaran di ruangan IG Story mem0hon supaya stesen televisyen berh3nti mengambil Shuk bekerja. “St0p ambik artis pen4gih. And that is not old, itu semua baru”, katanya merujuk kepada s4lah satu hantaran di IG Story.
    By: emannikcufecin|||https://www.facebook.com/simpltek/posts|||https://twitter.com/emannikcufecin|||https://www.reddit.com/user/emannikcufecin
    +298reps
    The latest Tweets from Fara Salleh (@SallehFara). Me just be myself
    By: DungeonsandDoodles|||https://www.facebook.com/szymm|||https://twitter.com/cspier/lists/gaming-tweeps|||https://www.youtube.com/watch?v=nfWm5V3KAmU
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA