Adult

Resepi jagung susu - Rupanya Ini RAHSIA Resepi Viral Jagung Rebus Susu Cheese Lebih Sedap Lemak Berkrim Cheesy









Andai saya terus keluar, pasti saya masih punya waktu.





Jagung manis diperbuat menggunakan bahan asas jagung manis yang direbus hingga masak dan lembut.




Bubur Jagung Lemak Manis Paling Senang & Super Sedap




Ketika saya menyedari kesilapan flight, jam menunjukkan pukul 10.

Mereka meminta saya kembali ke dalam plane.





Angkat jagung dan ketepikan seketika.



Bila jalan pasaraya atau kawasan street food, kalau terbau orang jual rebus bukan main tergoda lagi kan? Selain itu, anak-anak mesti suka makanan manis dan lemak berkrim seperti ini.


Description: Haa, Jagung susu ni pekat lagi manis tau.

Sexy:
Funny:
Views: 7362 Date: 07.10.2022 Favorited: 95 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Hot Categories

Latest Comments

    +186reps
    Cara-cara memasak: Masukkan air kedalam periuk dan rebuskan jagung yang sudah dipotong tadi. Setelah jagung masak kekuning-kuningan,Keluarkan jagung dan toskan air sehingga kering. Buang sedikit air rebusan jagung tadi,masukkan susu pekat, susu sejat dan butter. Kacau perlahan-lahan sehingga campuran tadi sebati.
    By: Bwazo|||https://www.facebook.com/bwazo|||https://twitter.com/Marlls_Bwazo|||https://www.youtube.com/watch?v=bvSjmDOj-vw
    +343reps
    Bahan-bahan : Jagung 5 tongkol, Susu cair 1 tin, Susu pekat 3 sudu (kalau ingin manis boleh tambah lagi susu), Mentega 3 sudu, Cheese 2 keping (kalau tidak suka boleh tidak letak), Garam dan gula secukup rasa (kalau sudah letak susu pekat banyak tidak perlu letak gula),
    By: bluiscool|||https://www.facebook.com/BluIsCool|||https://twitter.com/prozdkp/status/899035812406407168|||https://www.reddit.com/user/bluiscool/comments/
    +10reps
    Kemudian campurkan susu kental manis secukupnya dan dan aduk kembali jagung. Terakhir, taburkan keju cheddar yang telah diparut sesuai selera dan Jasuke Klasik siap untuk Toppers hidangkan. 2. Resep Jasuke Cokelat. Sumber gambar: Mari Memasak.
    By: ah_ri_man|||https://m.facebook.com/ahrimanofficial/|||https://twitter.com/AhrimanKiller|||https://www.youtube.com/user/AhrimanPenumbra
    +368reps
    Resepi yang saya nak kongsikan adalah Jagung Susu Cheese Viral. Haa, Jagung susu ni pekat lagi manis tau. Rasa macam nak lagi je. Tapi awas ya. Selepas kita makan makanan manis, lepas tu kita detox semula badan kita agar tubuh kita terhindar dari penyakit merbahaya. Resepi ini kebanyakan anak-anak muda menggemari jagung susu cheese ini. Boleh.
    By: Cidyn|||https://www.facebook.com/cidyn.hu|||https://twitter.com/cidyn_com|||https://www.youtube.com/channel/UC_KP6S1Lhw2LgpFdn-zOvxA/videos
    +271reps
    Bahan utama1. Jagung. hiris/belah 22. Susu cair.3. Susu pekat4. Butter5.AirP/s campak campak jer
    By: charlie_GP|||https://en-gb.facebook.com/public/Charlie-Gp|||https://twitter.com/charliegpeason1|||https://www.youtube.com/watch?v=OMvr5qUkAG0
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA