Adult

Resepi bubur caca warna warni - 77 Resipi Istimewa PRESSURE COOKER : Edisi Kemaskini


Cara Buat Pau Homemade Yang Mudah, Sedap & Gebu


Keledek dibuang kulit dan dipotong dadu.


Buku 77 Resepi Istimewa Pressure Cooker


Jika terlembik tambah sikit tepung 4.





Rupanya mak aku cakap masak pagi2 Supaya nanti petang masa nak makan..





Tapi yang tu maka aku cakap dorang jemur hingga kering supaya tahan lama..

Aku yang capai sebab masa mak aku tengah pilih bawang.




namakucella: BUBUR CACA HOMEMADE







Description: Kami guna 4 cawan air.

Sexy:
Funny:
Views: 8918 Date: 31.10.2022 Favorited: 110 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +26reps
    jika mahukan caca bewarna warni bahagi doh kepada 4 bahagian dan setiao 1 bahagian warnakan merah,kuning,hijau dan 1 lagi biar plain. 1. Uli tepung dengan 2 sudu air kapur dan 1/2 cawa air.Jangan tuang air sekaligus tetapi masukan air sikit- sikit sambil uli. 2. Jumlah air bergantung jenis tepung,so boleh adjust air untuk tambah lagi sikit. 3.
    By: blackchandler|||https://www.facebook.com/glenda.blackchandler|||https://twitter.com/BlackChandler|||https://www.reddit.com/user/blackchandler
    +261reps
    Toskan (buang air rebusan) dan gantikan dengan 1/2 kotak santan dan 2 cawan air. 3. Masak di atas api sederhana sekejap sambil dikacau agar cha cha dan sagu tidak melekat. 4. Sekarang masukkan gula nise, gula pasir dan secubit garam. 5. Akhir sekali masukkan baki santan kotak tadi, kacau perlahan sekejap dan tutuplah api.
    By: Furlanthropy|||https://www.facebook.com/HotelNikkoSF/videos/2037544623040581/|||https://twitter.com/Furlanthropy|||https://www.eurogamer.net/articles/2020-03-09-animal-crossing-player-achieves-bellionaire-status-raises-money-for-pet-charity
    +364reps
    1. Untuk membuat doh, satukan tepung pulut dan garam secukup rasa di dalam mangkuk adunan dan gaul rata. Tuangkan air sedikit demi sedikit untuk membuat doh. Past ikan ia tidak terlalu cair atau terlalu keras. 2. Bahagikan adunan doh kepada empat bahagian dan warnakan dgn warna merah, hijau, kuning & warna asli. 3.
    By: eclecticYellow|||https://www.facebook.com/eclecticyellowhouse|||https://twitter.com/EclecticYellow|||https://www.merriam-webster.com/dictionary/eclectic
    +329reps
    2) bubur bubur caca warna warni bubur kacang hijau bubur kacang merah bubur nasi ayam bubur pulut hitam kolak ubi @ pengat ubi 3) daging daging goreng brokoli daging turkish gulai tulang kambing daging tetel dan nangka masak padang sup tulang merah kerisek daging kerutup daging terengganu kerabu perut 4) ikan/ makanan laut asam pedas berempah โ€ฆ
    By: Azebu|||https://www.facebook.com/azebucom/|||https://twitter.com/azebu_com|||https://www.youtube.com/channel/UCtUdfHwpDYhvCUVFPXQyAZQ
    +352reps
    Semalam teringin nak makan bubur cha-cha untuk berbuka posa hari Khamis,jadi aku buatlah sikit untuk diriku sendiri.Janji dapat melepaskan rasa teringin tekak tu .hehehe.Paling simple jer resepi nie bubur cha-cha,aku siap tanya mak lagi camne nak buat .Memang teruk betui kan,nak masak sikit tanya mak .hehehe.At least jadi gak So,resipi bubur cha-cha (kalo org jawa Johor cakap- pengat.
    By: Bob_Roger|||https://www.facebook.com/people/Bob-Roger/100010367670276|||https://twitter.com/BobRoger75|||https://www.youtube.com/watch?v=krEfY8OixqI
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA