Adult

Restoran ana ikan bakar petai - Tempat Makan Popular di Kuantan : Ana Ikan Bakar Petai Tanjung Lumpur








ANA IKAN BAKAR PETAI, Kuantan








Selain urat keting, mereka turut menyediakan sup perut, kaki lembu, dan tulang.



Berebut dengan FIL nak habiskan udang terakhir tu.





Tapi kali ni memang aku tak boleh nak tahan.

Restoran ini turut membuka cawangannya di.


Description: Siap cakap tu ikan gerut memang isi liat dan keras macam tu.

Sexy:
Funny:
Views: 3186 Date: 13.01.2023 Favorited: 136 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Kalau tak elok servis nya, memang aku akan cakap tak elok.
Memandangkan badan aku ni "comel" so terkpaksalah pilih tempat duduk yang berkerusi dan berbumbung, alasannya simple - " you know I knowlah" keh keh keh Langkah pertama bila korang dah pilih tempat duduk ialah cepat2 memilih ikan apa yang berkenan di hati.
Jangan risau, singgah sahaja di restoran SELERE Ikan Bakar untuk mencuba ikan bakar yang bukan sahaja lazat, malah berkualiti tinggi dan segar.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +30reps
    Ana Ikan Bakar Petai. Unclaimed. Save. Share. 315 reviews #22 of 220 Restaurants in Kuantan $$ - $$$ Seafood Asian Malaysian. Tanjung Lumpur, Kuantan Malaysia +60 13-998 9175 Website + Add hours. All photos (183) All photos (183)
    By: CasaMofo|||https://www.facebook.com/Casamofo207/|||https://twitter.com/AmandaMckNews/status/1167003700839231488|||https://www.reddit.com/user/CasaMofo
    +45reps
    Restoran Ana Ikan Bakar Petai Bangi. Claimed. Save. Share. 1 review #1 of 1 Specialty Food Markets in Bandar Baru Bangi Specialty Food Market. Lot 29991 Persiaran Kemajuan, Bandar Baru Bangi 43650 Malaysia +60 19-217 7668 Website. Open now : 5:00 PM - 12:00 PM. All photos (4)
    By: deannana|||https://www.facebook.com/Liliawai|||https://twitter.com/deannana0920|||https://www.youtube.com/watch?v=uUnbzNY1MKM
    +172reps
    Ana Ikan Bakar Petai, Kuantan, Malaysia. 14,479 likes · 81 talking about this · 50,017 were here. Menyajikan Santapan Berasaskan Makanan Laut dan Masakan ala Thai untuk tempahan: AIBP 1 2TINGKT .
    By: athleticthighs|||https://www.facebook.com/embodyhealthlewiston/videos/2221767601383604/|||https://twitter.com/athleticthighs|||https://www.reddit.com/user/-athleticthighs/
    +238reps
    CAWANGAN ANA IKAN BAKAR PETAI KE-5 DI MALAYSIA! NO 1, JALAN KRISTAL K7/K, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
    By: D-Vahn|||https://www.facebook.com/public/Vahn-Au|||https://twitter.com/josepdvahn|||https://www.youtube.com/channel/UC7z1KMwxMiFPagXiLTM4cOw
    +138reps
    Lot 29991, Persiaran Kemajuan, (Sebelah Balai Bomba Bdr Baru Bangi) 43650 Bdr Baru Bangi, Selangor. No Tel : 019-2177668 E-mail : aibpbangi@gmail.com
    By: DiamondzZzZzZ|||https://www.facebook.com/Royal-Jewellers-Boutique-296065797136622/posts|||https://twitter.com/Olajide_DMW|||https://www.youtube.com/watch?v=030DxjHmYVk
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA