Adult

Resepi cheese tart buncit - RESEPI CHEESE TART BUNCIT



Memang puas hati bila dapat buat sendiri Cheese Tart Magnum Buncit yang penuh keju selambak ni.





Kalau nak beli yang dijual boleh tahan juga harganya.

Dengar nama je pun dah buat terliur.







Kemudian masukkan telur dan vanilla dipukul sedikit.





Masa atas oven masing2.



JANGAN kacau sampai kembang.





Sedap dan menjadi buncitnya.



Jom tengok resspi dan cara membuat RESEPI CHEESE TART BUNCIT ni.




Description: Cheese masih moist tidak kering SELAMAT MENCUBA!

Sexy:
Funny:
Views: 7740 Date: 01.02.2023 Favorited: 5 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Bagi Che Nom cheese tart yang sedap perlu ada 2 kriteria iaitu cream cheese filling yang berlemak manis secukup rasa, dan tart yang cukup rangup hasil dari adunan butter dan cara penghasilan yang teliti.
Rasa cheese tart buncit ini lebih sedap kerana ia mempunyai lebih cheese.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +37reps
    Resepi Cheese Tart Buncit Yang β€˜Viral’, Memang Nikmat Sangat Sesuai Untuk Penggemar Cheese RESEPI CHEESE TART Bahan-bahan: 125gm majerin/butter; 150gm gula kastor 1 biji telur saiz B; 400gm tepung gandum; Esen Vanilla; Cara Penyediaan: Dalam bekas masukkan marjerin dan gula , kacau dan Sebatikan. Kemudian Masukkan telur dan vanilla dipukul.
    By: ch_yuki|||https://www.facebook.com/people/Yuki-CH/100008441057036|||https://twitter.com/ch__yuki|||https://www.youtube.com/watch?v=1BAgJ91HF0g
    +220reps
    400gm tepung gandum Esen Vanilla Cara buat: 1.Dalam bekas masukkan marjerin dan gula , kacau dan Sebatikan. 2.Kemudian masukkan telur dan vanilla dipukul sedikit. Gaul sebati. 3.Akhir sekali masukkan tepung sedikit demi sedikit dan ramas dengan tangan hingga sebati dan menjadi doh. Tak perlu uli lama sangat. Cukup setakat jadi doh.
    By: darth_rahul|||https://www.facebook.com/darthrahul|||https://twitter.com/darthrahul|||https://www.youtube.com/watch?v=QNjM86xbR60
    +130reps
    1 biji telur gred A ( kocok perlahan dahulu ) 20 gm non dairy Whipping Cream ~ ( optional) Sedikit esen vanilla Satukan cheese, butter dan gula icing dan putar hingga lembut dan gebu Masukkan telur * telur yang kita dah kocok tadi masukkan 1 sudu besar demi 1 sudu ( anggaran 3 sudu besar sahaja jangan lebih ) Kemudian putar sekejap aje
    By: ForFrodo_|||https://www.facebook.com/ForFrodoProductions|||https://twitter.com/ForFrodoFilms|||https://www.youtube.com/channel/UC0xR8vTHDpCBefvAmcnjEpg
    +274reps
    1.Putar cheese sekejap, sampai sebati.Jangan putar lama nanti cair. 2.Selepas tu masukan gula icing, putar sebati. 3.Akhir sekali, masukkan telur putar sekejap. Cara-Cara Paip Krim Cheese: 1.Masukan cream cheese dalam piping beg. 2.Paip secara membukit. 3.Bakar pada suhu 180 darjah celcius selama 7 minit.
    By: Dembrae|||https://en-gb.facebook.com/public/Dem-Shaker|||https://twitter.com/Dembrae|||https://www.reddit.com/user/Dembrae
    +305reps
    Video Panduan Step By Step Cara Membuat Cheese Tart Buncit dengan lorekan emoji langkah demi langkah. Gurihnya cream cheese dipadu dengan filling bluebery nu .
    By: duffuq_|||https://en-gb.facebook.com/public/Shyam-Duff|||https://twitter.com/iAmTerrace/status/871431071719542784|||https://www.youtube.com/watch?v=Bbtn1seRl4E
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA