Adult

Restoran cili kampung - Cili Kampung Hartamas Saji Keunikan Rasa Asli Masakan Negri Sembilan Ramadan Ini


6 Restoran Daging Salai Sekitar Bangi Yang Dijamin Padu


Jadi pada korang yang mencari menu masakan cili api beserta ayam salai, daging salai boleh mencuba di Restoran Gulai Kampung.







Nasi Lemak Antarabangsa Kedai ini cukup popular setelah viral beberapa kali sebelum ini.


6 Restoran Daging Salai Sekitar Bangi Yang Dijamin Padu


Restoran ini sebenarnya bermula di Langkawi dan ini adalah cawangan kedua mereka.


Overpriced! Not a place to waste your money




This restoran remember me to Korea drama late night Restoran because no menu and you can order any food you like as you at home Mama chef will cook for you.





The staff are warm and always strive to give best advice and check with Cook should such special request can be fulfiled.








Description: Tasty and affordable, it's one of the best Malay restaurants in Seremban to try ikan patin tempoyak.

Sexy:
Funny:
Views: 5595 Date: 31.03.2022 Favorited: 43 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Don't skip the side dishes - the Terung Goreng Belacan is addictively delicious, with fleshy, full-bodied fried eggplant tossed with anchovies, a marvellous marriage of land and sea RM22while the Telur Dadar seems simple but proves so enjoyable, cooked to comfort with its soft, warm fluffiness RM14.
Yelah, dah lama tak rasa pulang kampung beramai-ramai sejak pandemik COVID-19 ni kan.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +373reps
    Dan sudah tentu menu-menu di sini lebih kepada masakan ala-ala kampung seperti masak tempoyak, asam pedas, lemak cili api, bakar sambal dan aneka jenis masakan kampung lain. Dibuka setiap hari, restoran ini sesuai untuk anda lunch dan dinner. Suasana restoran pun luas, tenang dan sangat selesa, baik untuk makan berdua atau beramai-ramai.
    By: Anyrak|||https://www.facebook.com/Anyrak-JEANS-310616399628124/|||https://twitter.com/anyrak30|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLXzn_lsllK3uAPbbu4Hz_HEAOMzY04aDY
    +263reps
    Sebuah restoran yang cantik & romantis untuk anda yang mungkin ingin makan malam dengan menu western food bersama pasangan. Restoran dengan dekorasi yang elegan ini menawarkan pelbagai menu masakan barat seperti burger, aneka pasta, BBQ, steamboat & sebagainya. Selain itu, pilihan pencuci mulut seperti kek, kuih muih, sup cendawan & aneka.
    By: eric_ravenstein|||https://www.facebook.com/public/Eric-Ravestein|||https://twitter.com/FreshFruitCup|||http://www.ericravenstein.com/
    +332reps
    - Bufet Ramadan #Bismillah akan bermula dari 6 April hingga 1 Mei ini di restoran Citra Rasa pada RM138 (dewasa) dan RM78 (kanak-kanak berumur antara lima hingga 12 tahun dan warga emas berumur 60.
    By: cubenerd|||https://www.facebook.com/ArtsyCubenerd|||https://twitter.com/Cube_Nerds|||https://www.youtube.com/channel/UCu_ttw0FTTGhnPD7J93tflA
    +125reps
    MyResipi.com ialah wadah perkongsian resepi untuk wanita dan sesiapa sahaja yang suka memasak untuk keluarga, dengan kasih sayang.
    By: d-x-b|||https://www.facebook.com/EcR-d-xx-b-212786692183928/|||https://twitter.com/alienxzey|||https://www.youtube.com/watch?v=mfoIfIq-s7g
    +316reps
    Back by popular demand, look out for the Destinasi Rasa buffet this April as Latest Recipe, Le Meridien Putrajaya brings back its Ramadan special buka puasa spread. In collaboration with celebrity chef Naem, he introduces his signature Ramadan dishes for you to enjoy, with rendang pucuk ubi, kari kambing bakar, masak lemak belimbing, kuih getas and more, as well as other classic favourites.
    By: berotten|||https://www.facebook.com/Berotten619/|||https://twitter.com/thebonnierotten/status/966156415143264256|||https://www.youtube.com/user/BeRotten
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA