Adult

Resepi sup ketam che nom - KETAM GORENG TELUR MASIN



Tambah garam secukup rasa anggaran 1 camca teh dan baking powder.

Saya membaca artikel dalam google dan mendapat Ketam sangat berkhasiat.















Ini ikut apa yang telah di ajar oleh arwak mak saya.

Antaranya yang selalu kami buat ialah cicah dengan roti bakar, roti biasa, makan dengan pasta, makan dengan kambing bakar ataupun makan begitu saja.





Kalau denggi berdarah, platelet akan turun sehingga ke tahap paling minima dan menyebabkan darah mencair yang boleh membawa maut, jika tidak cepat dirawat.

Min Deposit hanya 10rb 2.


Description: Bukan dengan menyakiti orang lain yang tidak langsung mengenali siapa anda.

Sexy:
Funny:
Views: 5023 Date: 14.05.2022 Favorited: 99 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +360reps
    Panaskan sedikit minyak dan tumis bawang merah, bawang putih dan halia sehingga kuning. Kemudian masukkan air dan bancuhan tepung jagung. Bila dah menggelegak, masukkan kentang/lobak merak masak hingga empuk. Masukkan ketam pula. Pelahankn api renih sup supaya isi ketam sebati dengan kuah. Tambahkan garam, serbuk lada hitam and perasa secukup rasa.
    By: DCIllini|||https://www.facebook.com/dcillini|||https://twitter.com/DC_Illini/status/810869992954667009|||https://www.reddit.com/user/DCIllini
    +347reps
    1 sudu kecil lada sulah garam secukup rasa Cara-cara : Panaskan minyak dan tumis bawang dan halia sehingga wangi, masukkan air dan ketam, lada sulah, serbuk perasa Maggi dan garam. Rebus sehingga ketam masak. Akhir sekali masukkan daun sup dan daun bawang yang dipotong, dan siap!! Tags Crab soup Resepi Sup Ketam Reactions You may like these posts
    By: adamjm|||https://www.facebook.com/adamjm.moultdawsonwood.7|||https://twitter.com/AdamJM_|||https://www.youtube.com/watch?v=N6LAh6W8rOw
    +152reps
    Cara Penyediaan: 1. Bersihkan Ketam 2. Panaskan sedikit minyak dan tumis bawang putih, halia, bawang besar hingga wangi. 3. Masukkan air dan renihkan bersama kiub pati ikan bilis dan masukkan cili padi yang telah di ketuk. 4. Letak serbuk lada hitam dan garam secukup rasa. 5.
    By: devBowman|||https://www.facebook.com/scottshinick/|||https://twitter.com/devbowman|||https://www.youtube.com/channel/UCuZ9bVW0P8Jb9H-y5T8LYxg
    +226reps
    Sup Ketam ni buat lama dah baru nak share resepi dia. Actually ada lah 2-3 kali juga share resepi sup ketam kat blog ni. Sebabnya DH suka sup ketam. Eh bukan je DH, satu family suka. Sebab ketam segar jika direbus memang sedap rasanya dan turun ke kuah tu jadi manis je
    By: dom___grady|||https://en-gb.facebook.com/public/Grady-Dom|||https://twitter.com/DomGradysPicks|||https://www.imdb.com/name/nm0333589/
    +380reps
    Isi ketam yang manis bergabung dengan pedas rempah kari dan santan segar, memang ngam teruk. Tapi kalau rasa nak makan yang simple, Ana suka masak ketam rebus je. Atau orang panggil sup ketam. Paling mudah. Bak kata mak Ana, Ketam rebus 'bodoh' dengan serai. Pun dah sedap. Tak boleh berhenti dari menghirup kuah tu.
    By: Cheepak|||https://www.facebook.com/cheepakdopra/|||https://twitter.com/AskDopra|||https://www.youtube.com/watch?v=eb7hhrn_C0Q
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA