Adult

Rumput ubat kucing - Kucing Utara: Rumput Terbaik untuk Kucing



Beribu saya habis utk ubat saja.

Mana mana nak kenal pokok pendul a.

















Kucing yang hilang selera makan atau tak nak makan langsung pun boleh diberikan air rebusan rumput ni.

POKOK RUMPUT UNTUK RAWAT JANGKITAN VIRUS Tambahnya lagi, dia menggunakan pokok rumput untuk menyembuhkan jangkitan tersebut dan ternyata usahanya untuk menyembuhkan kucing tercinta berjaya.



Dah siap air rabusan tu, saya sejukkan dan suap kat anak2 yg hampir nazak.


Description: Untuk makluman korang, ada dua jenis seakan-akan sama.

Sexy:
Funny:
Views: 7668 Date: 13.09.2022 Favorited: 95 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

Latest Comments

    +209reps
    Di sejumlah situs online disebutkan bahwa, kucing makan rumput agar bisa muntah ketika mereka merasa sakit. Tetapi hanya sekitar seperempat pemakan rumput yang diamati muntah sesudahnya, dan 91% responden mengatakan kucing mereka tidak tampak sakit sebelum makan tanaman. Peneliti menemukan bahwa muntah hanyalah efek samping sesekali dari makan.
    By: Cult_Of_Razer|||https://www.facebook.com/Cult-Of-Razer-449934565115568/|||https://twitter.com/CultOfRazer|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLry-WUr5gIxtmhjEQd4Rprrrwv6opQ2Uo
    +275reps
    “Patut la kadang2 nampak kucing 2 saya makan rumput ni…dorg tahu la kot daun ni ubat dorg” “kucing kampung memang selalu cari and makan rumput ni bila sakit.” Jika rawatan di vet, kucing yang sakit parvo kebiasaannya akan dimasukan ke dalam wad untuk rawatan khusus, ini sudah pasti menyebabkan pemilik kucing mengeluarkan kos rawatan.
    By: agentsofdisrupt|||https://www.facebook.com/agentsofdisrupt/|||https://twitter.com/nixcraft/status/1092380457646211073|||https://agentsofdisrupt.net/
    +23reps
    Jenis rumput terbaik untuk kucing: Dikenali di kalangan pembela & peminat kucing,rumput ini dipanggil sebagaiCAT GRASS. Cat grass adalah rumput yang berasal dari bijibenih bijirin oat ataupun gandum iaitu sama dengan bijirin sarapan pagi yang kita makan di waktu pagi. Apabila bijibenih bijirin oat ataupun gandum disemaikan ianya akan tumbuh.
    By: depotrecords|||https://www.facebook.com/DepotRecords/|||https://twitter.com/DepotRecords|||https://www.reddit.com/user/depotrecords
    +194reps
    Cuba google utk cari takut2 ada ubat kampung yg saya boleh cuba. Tiba2 saya jumpa rumput ni kat google. Pastu saya stalk lagi group2 pecinta kucing utk kepastian. Saya fikir nak cuba sebab rumput ni ada kat kawasan saya. Saya cuba follow resipi dari pengguna facebook yg share. Dah siap air rabusan tu, saya sejukkan dan suap kat anak2 yg hampir.
    By: DanDarden|||https://www.facebook.com/ddhomerepairs/|||https://twitter.com/dandarden/status/590561339547979777|||https://www.reddit.com/user/DanDarden
    +302reps
    Hmm memang ada masanya kucing demam atau cirit-birit atau kena ‘disease’ lain tapi tuan kucing pun selalunya tak sedar, sebab kucing tu sendiri yang pandai pergi makan rumput atau daun-daun ubat untuk mengubati penyakitnya sendiri. Nak mintak tunjuk ajar daripada tuan dia, manalah nak reti sebab tuan dia sendiri tak makan rumput ahaks…
    By: AngryTurtleGaming|||https://www.facebook.com/AngryTurtleGaming|||https://twitter.com/NTitley3|||https://www.youtube.com/channel/UCsntyp2Z_w_ouE41K0MWLjA
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA