Adult

Resipi kuah kacang simple - 3 Resepi Kuih Kacang Hijau Yang Simple



Resepinya sangat simple, jadi sesuailah dengan saya yang bukan sihat untuk memasaknya.



Cantik warna cili tu nanti, seri la sikit kuah kacang kite.






Cara Simple Masak Resepi Raya Kuah Kacang Sedap


BACA DI LINK BARU :Kalau di tempat saya, kuah kacang Kelantan memang terkenal untuk dimakan bersama nasi impit bersama sambal ikan untuk sarapan pagi.











Ada orang suka halus.

Kisar pula jangan terlalu halus,cukup 80-85% baru sedap.



Lepas tu kacau je jangan sampai berkerak kat bawah.



Bukan apa makin lama, bila dipanaskan ia makin sedap.

Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri.





Memang sedap sangat selain buah cicah sate.



Lebih kurang lagi seminggu nak raya n...

Sama la dengan sis.


Description: Di hari Lebaran, kuah kacang menjadi pelengkap kepada nasi impit dan lemang.

Sexy:
Funny:
Views: 2713 Date: 20.12.2022 Favorited: 88 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

Latest Comments

    +371reps
    July 22, 2021 April 27, 2021 January 26, 2021 aku yang tidak kau ini itu dan di anda akan apa dia saya kita untuk mereka ada tahu dengan bisa dari tak kamu kami adalah ke ya orang tapi harus pergi baik dalam sini seperti hanya ingin sekarang semua saja sudah jika oh apakah jadi satu jangan Notes 1) This list was
    By: Always_Austin|||https://www.facebook.com/I-Love-Austin-Mahone-Forever-235890149758272/|||https://twitter.com/Always_Austin|||https://www.youtube.com/channel/UCoAcRPuHfTHRYc2Dqh2_QdA
    +10reps
    By: daisukebeppu|||https://www.facebook.com/daisuke.beppu.5895|||https://twitter.com/daisukebeppu|||https://www.youtube.com/daisukebeppu
    +163reps
    By: DetroitLions4Life|||https://www.facebook.com/DetroitLions4Life/|||https://twitter.com/Just_Jada596|||https://www.reddit.com/user/DetroitLions4Life
    +286reps
    By: FancyBBQ|||https://www.facebook.com/FancyBBQ/|||https://twitter.com/CaseyAGage|||https://www.reddit.com/user/FancyBBQ
    +159reps
    By: Abysmii|||https://www.facebook.com/Abysmii-501404786666642/|||https://twitter.com/Abysmii|||https://www.youtube.com/user/Abysmii
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA