Adult

Bendang man resort - Keda Resort & Holidays Sdn Bhd in Kampong Bendang Man, Malaysia







Macam macam pilihan bilik ada so hampa boleh direct pegi page Facebook 'Keda Resort Bendang Man ' untuk tengok sendiri pilihan bilik yang ada.



It houses a cafรฉ and can arrange outdoor adventure activities such as jungle trekking, flying fox, abseiling and more.



Mama Saif tu doktor tau , tapi menyempat ja masak macam macam.

Masing masing enjoy gila main air.














Description: Staff all over were attentive and.

Sexy:
Funny:
Views: 1818 Date: 24.02.2022 Favorited: 69 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Dikelilingi dengan pokok buah-buahan, madu kelulut dan sungai yang tidak tercemar, KEDA Bendang Man Resort walau tidak sehebat hotel lima bintang, namun suasana perkampungannya yang begitu indah dan dekat dengan alam semulajadi mampu membawa kita lari daripada kesibukkan dunia dan berehat untuk menghayati keindahan suasana tersebut.
Sesuai untuk anak anak jugak sebab ada ja kolamthen sungai tu sendiri tak ramai sangat orangkat kawasan kami pilih tulahh ya ,yelah sebab banyak pilihan portยฒ kan.
Our travel packages make it easy to put together an awesome Kampung Bendang Man escape.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +293reps
    Bendang Man Keda Resort terletak di Kampung Bendang Man, 08200 Sik Kedah.
    By: boo_gal|||https://www.facebook.com/boos.gal/photos|||https://twitter.com/BooGal1|||https://www.youtube.com/watch?v=QdQYeJeZACg
    +349reps
    Betong (Near Kampong Bendang Man) Tree House Resort Betong features a garden and a terrace in Betong. This 3-star guesthouse offers a 24-hour front desk, room service and free WiFi. 7.7 Good 3 reviews Price from $20 per night Check availability See all hotels near Kampong Bendang Man Subscribe to see Secret Deals Prices drop the second you sign up!
    By: DevilTakoyaki|||https://www.facebook.com/DevilTakoyaki/|||https://twitter.com/deviltakoyaki|||https://www.letsplayindex.com/channels/59987-devltakoyak
    +86reps
    KEDA Resort Bendang Man Kampung Bendang Man, 08200 Sik, Kedah Darul Aman Lebih lanjut Resort Bendang Man Resort Sungai Seluang Lot 3130, Jalan Perusahaan 09600 LUNAS.
    By: Big_69_Daddy_|||https://www.facebook.com/big69daddy2011|||https://twitter.com/big69daddy2011|||https://www.youtube.com/channel/UCv3rwteOV7COyiXyr3YFynQ/videos
    +145reps
    Family Day di KEDA Resort Bendang Man, Sik, Kedah Darul Aman.Sebuah kawasan rekreasi hutan lipur di daerah Sik yang diselia oleh KEDA, sebuah anak syarikat k .
    By: briaen|||https://www.facebook.com/briantorresc/|||https://twitter.com/Brnsals19|||https://www.tumblr.com/search/briaen
    +377reps
    Terima kasih pihak Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan (KESEDAR) sudi datang menginap di Keda Resort Bendang Man Sik, memilih penginapan chalet, asrama dan dewan untuk melaksanakan aktiviti yang .
    By: contrejo|||https://www.facebook.com/kinagarzia.contrejo|||https://twitter.com/JcontreJo|||https://www.youtube.com/watch?v=espHSAmORjM
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA