Adult

Resepi kuih nagasari azie kitchen - 30 Resepi Kuih 'Orang Lama' Yang Popular Di Bulan Puasa (Sehari Satu Resepi)




Cara Buat Kuih Talam Pisang, Unik Tapi Sedap. Resepi Wajib Cuba!












Saya terkesima mendengar titah ucapan Sultan Nazrin Shah di radio semasa dalam perjalanan ke pejabat pagi ini.

Such as png, jpg, animated gifs, pic art, logo, black and white, transparent, etc.







Sejukkan dahulu baru boleh dipotong 1.






Description: Ambil adunan sebesar ibu jari dan gentel menjadi bulat supaya senang nak anggarkan saiznya, kemudian leperkan.

Sexy:
Funny:
Views: 6530 Date: 04.12.2022 Favorited: 15 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +149reps
    Resepi kuih kuih tradisional ini adalah resepi turun temurun keluarga beliau. Ada juga resepi sendiri yang beliau olah berdasarkan berpuluh tahun percubaan demi percubaan. Maklumlah dulu Kak Lok mengambil tempahan kuih muih setiap hari. Cuma kini tempahan yang mudah sahaja akan diambil.
    By: amsalau|||https://en-gb.facebook.com/public/Tobi-Amsa|||https://twitter.com/WSchley|||https://bmcpublichealth.biomedcentral.com/articles/10.1186/1471-2458-12-438
    +384reps
    Kalau fokus memang kuih muih yang dihasilkan lebih cantik tapi saya selalunya buat dua tiga kerja dalam satu masa. Jom semua sama sama cuba resepi ini. Memang ini resepi pilihan saya, a keeper recipe. Layan resepi di bawah ini dan video penyediaannya di Azie Kitchen Youtube Channel di SINI. Selamat mencuba .
    By: alegrachan|||https://www.facebook.com/waifusdaily/|||https://twitter.com/alegrachan|||https://www.instagram.com/alegrachan/
    +243reps
    Jika ada yang merindui kuih-kuih lama macam ni silalah mencuba ya. Sampai jumpa nanti, salam manis dari CT. Daaa . Kuih Nagasari. Resipi : Che CT. Bahan-bahan : 1 cawan tepung beras. 2 cawan santan. 2 sudu besar gula. 1 sudu kecil garam.
    By: Aluminum_Doyle|||https://www.facebook.com/people/Bill-McGuire-Jr/620958404|||https://twitter.com/aluminumDOYLE|||https://www.youtube.com/channel/UC2WqBi4eEL0pAsNrFIaoGUA
    +36reps
    Assalamualaikum Azie, rajinnya Azie menalam sejak2 ni cantik dan kemas je .maaf ya tak terjawab aritu .kuih ni sesuai letak di luar je,nak letak petiais boleh, tak letak pun takpe .tentang talam suji pandan tu yatie dah jawab ya kat blog yatie .harap dpt membantu tq rajin mencuba kuih muih dari blog yatie Balas Padam
    By: CristianSalinas|||https://m.facebook.com/public/Cristian-Salinas|||https://twitter.com/cristiansalinas|||https://www.reddit.com/user/CristianSalinas
    +376reps
    Cara Penyediaan Resepi Kuih Nagasari Pisang Raja : #1: Di dalam satu bekas, masukkan tepung beras bersama dengan santan, gula, garam dan juga tepung jaga. Cukup sekadar whisk sahaja hingga sebati. Tapis bancuhan untuk dapatkan adunan yang licin ke dalam periuk. Panaskan periuk dengan api sederhana kecil dan whisk tanpa henti sehinggalah adunan.
    By: Crack-spiders-bitch|||https://www.facebook.com/The-Crack-Spiders-Bitch-349837818494968/timeline/|||https://twitter.com/bizarre_verture|||https://www.youtube.com/watch?v=Dg-r-S0fIkA
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA