Adult

Bunga harum sundal malam - Bunga Mayang Sari



Maklum lah dah umur 40 ni lambat sikit nak pick up nya.





Tanaman ini tumbuh di daerah teluk Texas dan Florida dan dibudidayakan untuk kepentingan komersial di San Antonio.






Anim Agro Technology: BUNGA SUNDAL MALAM


Selain dapat memunculkan kesan kontras bunga harum sundal malam, memberikan tumpukan batu hitam dapat melindungi bunga harum sundal malam dari rumput liar atau gangguan gulma lain serta menjaga kelembaban tanah dari penguapan berlebih.



Dalam menyelami budaya kita lazimnya kehebatan bunga ini menjadi hiasan utama bilik pengantin.





Pokok ini merupakan pokok renek yang dipercayai mempunyai kaitan rapat dengan kepercayaan mistik masyarakat Melayu.



Kebanyakan bunga segar ini akan menghasilkan bau wangi diman ia akan mula kehilangan atau berkurangan bau wanginya selepas dipetik dari tangkainya bergantung kepada cara penyimpanan.






Description: Bunga Harum Sundal Malam Check spelling or type a new query.

Sexy:
Funny:
Views: 8186 Date: 10.12.2022 Favorited: 128 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Kata Iman tajuk lagu tu macam tu sebab nak umpamakan cinta yang mekar walaupun orangnya dah tak ada.
Sejak dulu kita pernah dimomokan yang kononnya aroma bunga ini menarik perhatian pontianak.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +153reps
    Bendi – dari mula tanam sampai umur 45 hari baru berbunga. Kami mengambil pakej 4 hari 3 malam dan akan tinggal di BACHOK - Musim pandemik Covid-19 menjadi rentetan lebih 100 wanita termasuk dalam kalangan warga emas mempelajari al-Quran secara dalam talian sekali gus berjaya khatam dalam tempoh empat bulan. Pak Su ialah kawan bapa Jeremy.
    By: 69weed420|||https://en-gb.facebook.com/jeniferangelkate.siega/photos|||https://twitter.com/69weed420|||https://www.reddit.com/r/borrowdeletes/comments/fybzad/u69weed420_req_was_deleted_from_rborrow_on/
    +139reps
    July 22, 2021 April 27, 2021 January 26, 2021 aku yang tidak kau ini itu dan di anda akan apa dia saya kita untuk mereka ada tahu dengan bisa dari tak kamu kami adalah ke ya orang tapi harus pergi baik dalam sini seperti hanya ingin sekarang semua saja sudah jika oh apakah jadi satu jangan Notes 1) This list was
    By: elrizzy|||https://www.facebook.com/groups/thesweatlifeonline|||https://twitter.com/ElRizzy_|||https://www.elrizzy.com/
    +240reps
    By: crazzz|||https://www.facebook.com/audiocrazzz/|||https://twitter.com/iiCrazz|||https://www.youtube.com/watch?v=-qUJfc1_Unk
    +64reps
    By: gabrieliwa|||https://www.facebook.com/SYLIWA|||https://twitter.com/festamusicato|||https://www.reddit.com/user/gabrieliwa/
    +27reps
    By: Ashton_Ashes|||https://en-gb.facebook.com/public/Ashto-Asees|||https://twitter.com/Ashton_Ashes|||https://www.youtube.com/user/AshtonAshes
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA