Adult

Ladang tebu sungai besar - Harimau Ladang Tebu





Bukan di Cameron sahaja yang ada tau.











Tidak pastilah bagaimana sesaknya kalau hari hujung minggu.





Entah seperti apa wujud kebijaksanaan itu, tetapi kami merasa bahwa tidak adil kalau kami, yang telah merawat lahan itu selama belasan tahun, terusir begitu saja.





Setelah batuknya reda, laki-laki paruh baya itu meraih kretek dan bersiap menyalakan korek api gas.




Description: Memang sesak sikit pasar di sini terutama sekali pada waktu pagi di hujung minggu.

Sexy:
Funny:
Views: 8949 Date: 15.12.2022 Favorited: 27 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Dari segi makanan tidak dapat direview memandangkan tempat ini tutup sewaktu kami sampai.
Masjid Jin Panchang Bedena Misteri Masjid Jin ini telah menjadikan ia antara tempat menarik di Sungai Besar.
Jika anda dlm perjalan dan singgah utk rehat dan basahkan tekak sesuai.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +176reps
    Hajat nak makan roti canai kari kambing, sekali kedai tutup daaa. Terus tukar plan pekena ayaq tebu dengan chicken wings.Kalau nak ke ladang tebu better pegi .
    By: darkph0enix21|||https://www.facebook.com/thebeaglefanclub/posts/1168213856711169|||https://twitter.com/darkph0enix21|||https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/6z72nl/xbox_one_with_sony_platinum_headsets/
    +382reps
    About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.
    By: Dave_of_Devon|||https://www.facebook.com/Dave.of.Kenton|||https://twitter.com/DaveOfDevon|||https://www.youtube.com/watch?v=0P-xOJAbj4g
    +328reps
    Haritu kami singgah di LAMAN TEBU AIDIL ORKID yang terletak di Parit 3 Sungai Haji Dorani, Sungai Besar, Selangor. Boleh tahan jauh jugak kalau dari PJ lebih kurang 2 jam setengah gaisss. Tapi sepanjang jalan memang cantik pemandangan sawah padi yang menghijau.
    By: atamom|||https://www.facebook.com/AtamomPage/posts/124410605848675|||https://twitter.com/atamom|||https://www.youtube.com/watch?v=UU_mjpbVhKQ
    +15reps
    Jalan Jalan Sungai Besar August 3, 2020 Β· ' LAMAN TEBU AIDIL ORKID ' Port best lepak pekena air tebu, pelam kuini tambah dengan tongkeng ayam madu. Pehhh Korang tengok sendirilah. Lokasi wajib serbu. Aku bagi link maps kat bawah korang cari lah kedai tu. ' LAMAN TEBU AIDIL ORKID ' Jalan Parit 3 1/2 Sg Hj Dorani , 45300 Sungai Besar, Selangor
    By: BeingNetwork|||https://www.facebook.com/BeingBiz.ca/|||https://twitter.com/beingnetwork|||https://beingnetwork.ca/terms-policies
    +22reps
    Hajat nak makan roti canai kari kambing, sekali kedai tutup daaa. Terus tukar plan pekena ayaq tebu dengan chicken wings.Kalau nak ke ladang tebu better pegi .
    By: alectheartist|||https://www.facebook.com/alectheartist|||https://twitter.com/JackieLeeMusic/status/1146244653076877318|||https://www.youtube.com/watch?v=WVA0zY695dg
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA