Adult

Resepi durian crepe azie kitchen - Resepi Durian Crepe (Fluffy, Gebus, Moist)






Here's An Easy Durian Crepe Recipe (Resepi Durian Crepe)




Tuang ke dalam tin tadi, ratakan dan tekan hingga rata dan padat.



Dapat makan kek dan juga durian.


Here's An Easy Durian Crepe Recipe (Resepi Durian Crepe)


Tekstur hidangan pencuci mulut ini amat lembut terasa hingga ke dalam.





Lagi pulak, saya sendiri memang peminat durian.











Jemput baca dan mencubanya.



Resepi yang digunakan diambil di blog sahabat saya di.




Description: Sejak berpindah masuk ke rumah ini, 2 tahun yang lalu, inilah kali pertama semua adik beradik saya akan turun ke Kuala Lumpur.

Sexy:
Funny:
Views: 8022 Date: 19.10.2022 Favorited: 187 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Bila terjumpa jer resepi di blog blog, saya terus menyalin resepi dan pagi ini saya mencuba nya sendiri selepas siap memasak mee goreng untuk sarapan.
Musim durian telah pun tiba, gerai jualan durian pula sangat ramai diburu peminat durian di mana saja berada.
Check out this durian crepe video recipe by Buat Orang Lapo: Now that you know how easy it is to make durian crepes, it's time to get into the kitchen and whip them up?

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +105reps
    Dari situ, saya mula membelinya samada di Mid Valley atau di The Curve setiap kali menjumpainya. Tapi harga pancake ini agak mahal sikit, jadi tak boleh dibeli banyak banyak. Bila terjumpa jer resepi di blog blog, saya terus menyalin resepi dan pagi ini saya mencuba nya sendiri selepas siap memasak mee goreng untuk sarapan. Jom layan resepinya.
    By: FearTheFork_|||https://www.facebook.com/groups/36414083412/|||https://twitter.com/FearTheFork_ASU|||https://www.youtube.com/watch?v=IJcXMPS2QVk
    +196reps
    Sempena musim durian ni jom kita belajar macam-macam resepi yang diperbuat daripada durian. Hari ni saya nak kongsikan resepi durian crepe yang sedap dan san .
    By: eijifujino|||https://www.facebook.com/E.EIJIFUJINO|||https://twitter.com/eijifujino|||https://www.youtube.com/user/eijifujino
    +280reps
    Dari nak menulis pasal kuih Talam Durian, dah jauh pulak terpesongnya. Sebenarnya saya menyediakan kuih ini sebagai hidangan petang untuk dimakan sambil sambil berkumpul. Masih banyak durian yang saya simpan dalam freezer, jadi saya fikir eloklah dibuat kuih muih yang berasaskan durian. Lagi pulak, saya sendiri memang peminat durian.
    By: Barrli|||https://en-gb.facebook.com/public/Master-Barrli|||https://twitter.com/SirBarrli|||https://www.youtube.com/watch?v=fh_6kyys_pM
    +61reps
    Tapi baru-baru ni aku gagahkan juga diri buat durian crepe sebab mak dengan adik-adik request. Nak beli, mahal makan tak puas sebab adik-adik aku ramai beli rm 12 dapatla 5 biji durian crepe, mana puas oii sorang sebiji! Nak buat durian crepe ni tak susah pun, resepi yang aku guna simple ja. Takda pakai tepung hong kong, tepung ubi semua.
    By: aadnarim|||https://www.facebook.com/yeonwo.kim.14|||https://twitter.com/jaayyemm|||https://www.instagram.com/aadnarim/
    +23reps
    Resepi durian crepe ni juga boleh digunakan untuk membuat mango crepe. Cuma gantikan isi durian dengan mangga yang masak. Bahan lain boleh guna yang sama. Selain itu, resepi ni juga boleh digunakan untuk membuat mille crepe cake. Cuma perlu gandakan adunan crepe untuk dapatkan layer kek yang lebih banyak.
    By: dandjent|||https://www.facebook.com/DandJent/posts/|||https://twitter.com/Dandjent|||https://www.youtube.com/watch?v=lRT3rvDqcjE
fr.unrulymedia.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. fr.unrulymedia.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA